Vil gjerne legge til at jeg hørte begge disse på lydbok med en svært god oppleser - nemlig Obama selv :-) Så lydbokversjonene kan også anbefales - for de som liker auditiv lesning :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk for tips, Obama og Mandela var de to første jeg tenkte på. Har hatt lyst å lese den første av Obama lenge, har hørt fra flere at den er veldig bra. Men handler ikke den om oppveksten hans, og ikke så mye om hans politiske liv? Må uansett leses på et tidspunkt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den handler om oppvekst. Og om formende og avgjørende erfaringer fra barndom og oppvekst som på sine vis var med på å få han inn på de baner han valgte som voksen. Veldig interessant samt godt, klart og engasjerende fortalt. Han er dyktig til å trekke linjer og vise oss hvordan egne opplevelser bidro til å skape verdier som for så vidt la politisk grunnlag.

Da jeg lyttet til den for noen år siden (http://www.amazon.co.uk/Barack-Obama-Dreams-Father-Inheritance/dp/1847670946/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1452421349&sr=8-1&keywords=obama+dreams), så drev jeg med oppussing i huset. Jeg må si at alle timene med oppussing gikk som en lek fordi jeg ble så oppslukt av opplesingen og fortellingen hans! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindus