Siden noen av dere gir uttrykk for at dere ikke er så interessert i politiske memoarer, kan jeg anbefale Hanna Kvanmos Dommen – en god og interessant bok, som kanskje handler mer om livsvalg enn direkte om politikk. Velskrevet, lettlest og kort.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hei Lillevi, da har jeg fått lest denne boka etter innspill fra deg. Takk igjen for tipset, det var en interessant og sår bok. Kan ikke ha vært lett for henne i årene etter krigen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tilbakemeldingen; artig å få vite hvordan anbefalinger slår an. Hyggelig å høre at denne falt i smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk alle sammen for mange gode tips:) Var flere interessante bøker her, så nå gleder jeg meg til å lese en av de.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykke til!
Selv om jeg ikke deltar i disse leseutfordringene, følger jeg litt med og er imponert over hva dere får til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk:) Jeg pleier å lese rundt 25 bøker i året, så må prøve å lese litt mer enn vanlig dersom jeg skal klare å komme i mål. Men er vel bare sunt å kutte ned på tv-tittinga og heller lese ei bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne synes jeg også at var interessant Lillevi, men hva mener du med "ikke relativt kort":)? Den er kort, det er vel det du mener?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha, feilen er rettet :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina Hillestad