Politiske memoarer er jeg veldig ukjent med, så jeg har dessverre ikke noe tips. Jeg slet litt med denne jeg og, først så jeg på An American Requiem God, My Father, and the War That Came Between Us av James Carroll, men jeg tror jeg ender opp med From Inmate to Mayor av Franklin D. Deese. Den er ikke helt ulikt noe jeg ville lest uansett.

Ellers så tenker jeg at det ikke nødvendigvis må være en politiker for at romanen skal være politisk. Forresten, hva med Kvinne blant krigsherrer eller noe av Aayan Hirsi Ali.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kvinne blant krigsherrer fristet etter å ha lest kommentarene om den her, har ikke hørt om den før. Kanskje 'Jeg er Malala' også er innenfor? Den har jeg også lyst å lese. Hmm, nå ble 'skal lese listen' min enda lengre ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Malala er også innenfor synes jeg. Det må være lov å være litt kreative med denne listen, ikke ta alt helt bokstavlig :-) Politikk kan være så mangt.
Kvinne blant krigsherrer synes jeg var veldig bra, den gir ett godt innblikk inn i kulturen og historien i Afghanistan. Uten å være tørr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina Hillestad