Jeg har startet med Halvor Tjønn sin bok om Russland. Fra vikingene til Ivan den grusomme.Etter hva jeg har forstått,er dette bind en i en trilogi om Russland. Interessant så langt. Hadde en fantastisk leseopplevelse med Charles Dickens' Store forventninger,som ble avsluttet denne uka. Nå har jeg kjøpt Skisser fra London som jeg prøver å vente med til jeg blir ferdig med Russland. Det blir nok ikke lett.
God helg til alle.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dickens er en av mine favoritter, men jeg har ikke ennå kommet meg til Store forventninger. Får se om jeg titter innom den i løpet av året :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustinmge