Jeg klarer ikke lydbøker... klarer ikke leve meg inn i det og kjeder vettet av meg. Her må ting leses selv. Samme er hvis jeg prøver å lese på en skjerm, funker ikke for meg det heller. Er nok litt gammeldags..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg foretrekker å lese bøker, de lydbøkene jeg har er for det meste hørespill, Knut Gribb bl a og Jernvognen som jeg begge husker å ha hørt på radio, har ikke prøvd en skikkelig lydbok enda selv om jeg har et par stk.
Jeg foretrekker en bok i handa framfor en e-bok, men har egentlig ingen problemer med å lese på en skjerm siden jeg lese masse fanfiction på den måten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunilla