Etter å ha sett det av serien som har gått fram til dags dato på tv, så fant jeg ut at jeg rett og slett måtte teste ut bøkene (kjøpte meg en boks med de 8 første bøkene). Jeg ble positvt overrasket av denne boken, mye bedre enn forventet. Spennende og heit! Med andre ord så er jeg altså veldig fornøyd med boken og gleder meg veldig til å begynne på neste.

Det eneste jeg kan sette fingeren på er at jeg ble litt forvirret til tider, noe som er ganske vanlig når man først har sett en film eller serie for å så lese boken/bøkene. Det ble veldig mye av typen "hæ hvem er det?" og "hvorfor skjedde det?". Jeg har sett mange som kommenterer skrivestilen til forfatteren på en negativ måte, men jeg kan ikke si meg enig. Skrivestilen er kanskje "dummet ned" men det tror jeg er på grunn av at handlingen er i fra Sørstatene i USA, altså snakker karakterene sørstatsaksent, noe som til tider gjør at karakterene virker litt lite intelligente da denne typen aksent kan gi det inntrykket. Alt i alt veldig fornøyd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er veldig enig med deg ang skrivestilen til forfatteren. Hun skriver ikke akkurat bøker som er tunge, men for mange jeg kjenner er det nettopp grunnen til at de orker å lese bøkene. Har lest alle 9 nå, og venter spent på nummer 10!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria