Når jeg leste original-lista på engelsk så tenker jeg vi kommer unna å velge en bok fra fylket vårt. Det står -a book set in your home-state. Tenker jeg helt feil da?
Når det kommer til familie så har du kanskje noen gode venner som du er nære, kanskje det går ann å tenke på den måten. Ellers så synes jeg det var fint hvordan du gjorde det ifjor :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vet at det finnes flere bøker her med handling fra Fredrikstad, har minst en på skal lese lista, Det femte bud - et herregårdsmysterium med handling fra Elingård mellom Fredrikstad og Moss. Det stemmer med at home-state betyr hjemfylke, så det blir nok denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunilla