I år lurer jeg faktisk på om jeg skal prøve meg på denne listen, men jeg ser allerede noen problemer med ett par punkter. Med Lørenskog som hjemsted og vekter som yrke tenker jeg det blir lite utvalg. Jeg får begynne i det små og se hvor jeg ender opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har samme problem med Sarpsborg, leste ifjor en fra Skjeberg og en delvis i Sarpsborg og delvis i Varteig.
Mitt største problem er 'en bok anbefalt av et familiemedlem' siden jeg ikke har hatt kontakt med noen på minst 8 år (bror som jeg IKKE har kontakt med), resten er enten døde eller har ikke snakke med på over 10 år. Det nærmeste er å velge en av forfatterne min far leste, har gjort det en gang før. En av hans favoritter var John Irving, og har lest 'Hotell New Hampshire'.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg leste original-lista på engelsk så tenker jeg vi kommer unna å velge en bok fra fylket vårt. Det står -a book set in your home-state. Tenker jeg helt feil da?
Når det kommer til familie så har du kanskje noen gode venner som du er nære, kanskje det går ann å tenke på den måten. Ellers så synes jeg det var fint hvordan du gjorde det ifjor :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet at det finnes flere bøker her med handling fra Fredrikstad, har minst en på skal lese lista, Det femte bud - et herregårdsmysterium med handling fra Elingård mellom Fredrikstad og Moss. Det stemmer med at home-state betyr hjemfylke, så det blir nok denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaBjørg L.WencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne DahlEllen E. MartolKarin  JensenMarit AamdalLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågChristinaBjørg Marit TinholtGunilla