Hi hi, syns det høres ut som du er klar jeg. Du har jo begynt å vurdere punktene, det er jo det som er gøy. Vurdere om det finnes en bok som kan være verdt å lese innenfor et område som ikke frister. Og er vi flere så kan det komme noen spennende forslag på bordet. For meg er kluet å ta dette som en lek, ikke som en plikt. Jeg følger lista så lenge jeg syns det er gøy. Nå er ikke jeg heller noe diktmenneske, men kan anbefale deg å sjekke ut diktene til Arnulf Øverland. De liker jeg godt. Og en diktsamling må ikke leses i et jafs. Man kan jo ta et om gangen over langen.... Selvutviklingsbok, tja den har jeg ikke tenkt så mye på enda, men det er sikker mye som kan passe inn her. Profeten kanskje, den er fin. Og vet du, jeg er helt sikker på at det finnes en bok om en lastebilsjåfør. Kommer ikke på noen i farta, men kanskje noen her inne vet om noe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Arnulf Øverland trenger jeg ikke sjekke ut, for det var forrige gang jeg leste ei bok med dikt mer eller mindre tvers gjennom, da jeg skrev en oppgave om han i 5. klasse. Nå er guttungen min i 5.klasse... bare 26 år siden eller noe. Men nå har du faktisk satt meg på tanker om noe... Robert Burns er da fantastisk morsomt, jeg husker å ha lest Ode to a Mouse, og dessuten har han skrevet en tekst til haggisens ære, som tradisjonelt hentes frem til St. Andrew's Day (skottenes nasjonaldag). Så jeg burde vel sjekke om det er å få tak på ei hel bok...?

Du har jo helt rett i at om det slutter å være gøy, da får man gi seg... :-P Ja, jeg tror jeg er inne...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander