Nå har det skjedd for første gang. I år fikk jeg til jul en bok som jeg bare MÅ bytte. En forsiktig gjennomblaing og rask skumlesing bare styrket de bange anelsene. Storhaugs bok "Islam" har ingen plass i mine bokhyller. Naturligvis har alle mennesker rett til å mene og ytre hva de vil, men bøker med tankegods så langt fra mitt eget nekter jeg å bruke tid på. Menneskefiendtlighet og fryktmaksimering bør ikke spres. Min eneste bekymring er at boka som jeg leverer tilbake i butikken, vil kanskje bli kjøpt av en annen som vil sluke det som står der.
Søker råd: Hvilken bok (helst skjønnlitterær) bør jeg velge isteden?

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Noen fakta i : Fremmed i eget land av Halvor Fosli. eller hva med : Gud -en vrangforestiiling av Richard Dawkins.. Gleder meg nå til å lese Storhaugs bok..Islam den 11. landeplage..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har du lest En fremmed i verden av Simon Stranger? Jeg anbefaler den om du ikke har det. Jeg synes det var en veldig godt skrevet fortelling med mange perspektiver og historier i seg. Stranger er en norsk forfatter i verden, med respekt for ulikhet og at verden er et komplekst sted slik jeg leser han. I denne romanen kombinerer han det personlige med større tema som apartheid i Sør-Afrika.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne