Ikke to ulike verdener, Steinar. Skogen er en del av noe mye større, og jeg synes diktene hans som oftest gjenspeiler det. Men du har rett: Jula (og resten av året, for den del) gir alltid muligheter for å bli klokere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skogen er en betydelig del av verden slik som f.eks havet er, ingen tvil om det. For meg ser det ut som Børli skrev om disse tingene i ulike perioder(?), eller kanskje jeg bare blei lurt av rekkefølgen i hans samlede.

En blir så klart klokere hele året, men for min del har jeg disse knappe to ukene jula varer som den beste leseperioden i året. Bedre enn påsken!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelli