En spennende og særs original fortellerstemme i denne novellesamlingen til debutanten Thomas Pierce fra South Carolina (utgitt januar 2015). Han skriver godt, medrivende og ikke minst vittig. En forfatter jeg håper det vil komme flere bøker fra.

Samlingen består av tolv noveller, og jeg synes samtlige er så gode at jeg har problemer med å trekke frem noen bestemt. Jeg hørte den som lydbok og synes oppleseren, MacLeod Andrews, gjør en strålende jobb. En solid femmer på terningen fra meg.

For eventuelt nysgjerrige sjeler lenker jeg til en novelle «Time to get Radical» (som ikke er med her) i nettutgaven til Gigantic.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for lenken, Monica. Der får han sagt mye med svært få ord. Interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen