Eller rettere sagt hvilken funksjon har følgere? Da jeg ble bokelsker (for nesten 6 år siden), ble jeg "bedt om" å skaffe meg følgere. Jeg klikket i vei på et visst antall medlemmer (gjerne på personer som så ut til å ha samme bokinteresser som jeg selv). Da fikk jeg forespørsmål fra noen av dem om de også kunne få følge meg. Dette synes jeg var stas og svarte naturligvis ja. Nå ha tiden gått (altså snart 6 år og jeg har ennå ikke merket noe til mine følgere. Derfor spør jeg: Hva er vitsen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 7 svar.

I tillegg til funksjonen Marit nevner, kan du trykke på Diskusjoner + Som strøm. Du kan da velge "Av de du følger" og se hvilke diskusjoner de du følger deltar i. Hvis du ikke er innom her så ofte og vil sile ut noen innlegg, er det en måte å gjøre det på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for opplysningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når man velger å følge noen, vil det sannsynligvis være fordi de har samme litteraturpreferanser som en sjøl, eller har utmerket seg med kloke og innsiktsfulle kommentarer. Dermed kan det vel tenkes at man ønsker å følge litt ekstra med på deres lesevirksomhet.

I menyen under "Min side" har du et valg som heter "Hva skjer?". Der kan du enkelt finne ut hva de du følger, leser akkurat nå - i stedet for å måtte sjekke den enkelte hver for seg. Hvis du ikke synes det er noen vits i sånt, kan du vel bare la være å bruke denne funksjonen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fint! Nå skjønner jeg det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser på det som en hyggelig gest, verken mer eller mindre. Vi har alle behov for å bli "sett", og denne funksjonen muliggjør dette på en uhøytidelig måte, tenker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

følgere er de som har lest det samme som deg selv, og som har egne kommentarer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva mener du med "bli sett"? Når jeg publiserer noe, kan det jo bli lest av alle, ikke bare av følgerne. Derfor fremdeles, hvilken funksjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar h