Jeg har nå lest del I og II, og denne fantastiske historien blir bare bedre og bedre jo mer jeg leser.
Flott å få kunnskap om silkeormen, så takk for det innlegget gretemor.
Boken byr ikke bare på en fantastisk historie, men har også masse historisk informasjon som er lærerikt. Jeg har akkurat vært på nett og lest om byen Smyrna i Tyrkia, samt den tyrkiske offiseren Mustafa Kemal.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg deler entusiasmen din. Og midt imellom genmodifikasjoner og innavl kommer forfatteren med artige og interessante historier som du også er inne på. Jeg trodde lite var så erkeamerikansk som Cadillacen, men navnet har den etter franskmannen Antoine Laumet de La Mothe, Sieur de Cadillac, og logoen på bilen er basert på hans familieskjold. Pepsi-colaen, oppkalt etter fordøyelsesenzymet Pepsin, var også ukjent for meg, navnet/drikken mista litt av sjarmen etter den infoen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen