[ Slettet av bruker ]

Viser 5 svar.

Her er skjønnlitterære tips i den forbindelse fra The Guardian:

http://www.theguardian.com/books/2016/feb/10/top-10-books-for-the-broken-hearted-valentines-day

Ser ikke ut som du er innom her så ofte, men håper linken kan være til nytte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjærlighetssorg: On Love av Alain deBotton. Er oversatt til norsk (Om kjærlighet, tror jeg den heter). Alain DeBotton er en klok mann som skriver veldig godt, og inkorporerer både humor og visdom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Presiserer at dette er en roman :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fagbok om utroskap er: Det er noe jeg må si deg, av Laila Dahl. Skjønnlitteratur: En hunndjevels bekjennelser, av Fay Weldon og Madame Bovary av Gustav Flaubert. Fru Marta Quile av Sigrid Undset. Ingenting å angre på av Trude Marstein. Titler du kan slå opp selv er: Et dårlig år, Og hjertet mitt bare, En overflod av Katheriner, Hvorfor forlot du oss. Så finnes det også en bok med intervju av ungdommer som heter : Kjærlighet og sorg. Og en fagbok: Førstehjelp for et knust hjerte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk ska du ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.