Jeg hører en god del på lydbøker, bade når jeg går tur og når jeg kjører bil. I det siste har jeg begynt å bruke app'en Storytel på mobilen. Jeg synes den har litt få av de bøkene jeg har lyst til å høre på, men lurer på om det er min subjektive oppfatning. Jeg lurer derfor på hva andres erfaring er med utvalget på denne app'en, og evt andre synspunkter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg var egentlig veldig fornøyd da jeg brukte Storytel. Om du også hører på engelske (og kanskje litt svenske) bøker er ikke utvalget så aller verst.

Men så oppdaget jeg Scribd . Frem til oktober i år hadde de samme opplegg som Storytel til bare $8.99 per mnd. Nå har de imidlertid gått over til omtrent samme opplegg som Audible hvor man får 1 credit per måned. Dette gjelder imidlertid bare lydbøkene. E-bøkene er det fortsatt ubegrenset tilgang til, og her har de veldig mye bra. De legger også ut en del gratis lydbøker hver måned, og det er alltid noe bra å velge i her også. Akkurat nå låner jeg lydbøker på biblioteket som jeg hører i bilen til og fra jobb, og så bruker jeg Scribd ellers. En ordning jeg så langt er veldig fornøyd med. Når våren kommer og det blir mer turgåing med lydbok på øret kommer jeg kanskje til å bytte over til Storytel igjen, men først må jeg kanskje høre ferdig alle Audible bøkene jeg også har liggende...

Adlibris.se har også en abo tjeneste for lydbøker. Har ikke prøvd den men det ser ut som om det er en god del norske lydbøker her, og da gjerne de man ikke finner hos Storytel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har abonnert på Storytel i snart et år nå, og jeg må si meg veldig fornøyd. Jeg synes lydbok er at supert alternativ når man er ute på farten. Jeg hører nesten daglig på appen mens jeg går til og fra jobb. I tillegg synes jeg det kan være veldig deilig å dytte proppene i øra når jeg er ute og reiser med fly eller buss uten reisefølge. Hørte også et par lydbøker på stranda i syden i sommer, øynene trengt av og til litt hvile :)

Jeg er enig med deg i at utvalget av bøker ikke er helt optimalt. Det kunne gjerne vært flere ny bøker i appen, og bøker som typisk har vært blant ti på topp de siste årene. Men appen har også gjort at jeg har fått øynene opp for nye forfattere som jeg kanskje ikke hadde valgt blant papirbøkene. Dersom du liker krim vil jeg anbefale deg å høre på bøkene til Ninni Schulman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innlegget ditt er med eller mindre som jeg skulle skrevet det selv. Både med tanken på bruken og med tanke på at jeg også savner en del bøker.

Begynte å le for meg selv når du avslutningsvis nevner Ninni Schulman fordi jeg har hørt alle hennes bøker på Storytel :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har brukt Storytel en del i det siste, og er forsåvidt veldig fornøyd med det. Har funnet en del bøker jeg skal få lest/hørt de neste månedene, men er usikker på om dette er en tjeneste jeg kommer til å abonnere på fast fremover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibeke