Jeg har et forslag som jeg ønsker tilbakemeldinger på. Det er at vi generelt deler leseperiodene/trådene inn i to deler.

Grunnen er at vi da kan diskutere fritt uten spoilervarsel når vi har begynt på leseperode/tråd nr. 2. Er det bare jeg som ikke liker å skjule teksten, så glemmer vi det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Vanskelig å svare. Jeg liker heller ikke å "spoile", men tror helst det blir enklere å pålegge seg en smule sjøldisiplin i så måte enn å forholde seg til to tråder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er enig med deg her Marit. Liker å forholde meg til en tråd og er heller veldig bevist på hva jeg legger ut i den. Man kan skrive og diskutere mye uten at man røper viktige poenger i boken. Jeg forsøker også å starte innleggene med å nevne hvilke kapitler jeg kommenterer fra slik at lesere som ikke har kommet like langt kan velge å ikke lese innlegget.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har et poeng der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg trekker tilbake det forslaget, var nok ikke så gjennomtenkt. Det blir vanskelig å holde rede på hva som skjer hvor i boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar h