Jeg pusler meg for tiden gjennom siste boken i Johan Borgens triologi om Lillelord i mitt norske forfattere på B prosjekt. Neste forfatter må bli Oscar Braaten tror jeg, han har jeg fortsatt ikke lest noe av.
På øret surrer Den store Gatsby av F. Scott Fitzgerald, er svært fornøyelig surr. Jeg ble veldig skuffet over filmen, men det er nesten glemt nå. Det er ikke stort igjen, og den neste lydboken blir høyst sannsynlig en svensk krim.
Jeg er også innom Wordbrain nå og da. Er på nivå 28 av 30 (Astronaut). Sekretær finnes ikke hos meg, så det finnes sikkert flere versjoner.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg må si jeg er over middels hektet på wordbrain. Og nå har det kommet en ny versjon også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje du har servitør istedet på Wordbrain? Når jeg nå dobbeltsjekket så er det det nivået jeg er på :-) Gikk litt fort i svinga tydligvis.. Astronaut er nok noen uker, eller heller måneder, fram i tid for meg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Servitør var mer kjent, he-he! Det kan ta sin tid, ja. Husk at de samme ordene kommer igjen og igjen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler på det varmeste Ulvehiet av Oskar Braaten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var nettopp den jeg tenkte på!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSol