Hvis du tenker at de skal lese boken mens de ennå er inne i den verste sorgen, tror jeg at jeg ville valgt noe enkelt, helst dikt. Du kan søke på bokelskere under "dikt," "sorg," "død," osv. Jeg ser det ligger inne en bok som heter "Gleden bakom sorgen," men jeg kjenner den ikke. Synes bare det er fint at det blir gitt plass til den rikdom som den avdøde var i livet, og de gode minnene som fortsatt er. Så ikke alt blir helt svart, tomt og uten mening. Det viktigste for dem er nok at du gjør det mest mulig personlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Synes du svarer godt, Gabriella! Det er ikke sikkert at tiden er inne for å lese noe i det hele tatt, kanskje er det vanskelig for dem å holde på konsentrasjonen. Kanskje det aller, aller viktigste er at du viser at du bryr deg! Tror også det er viktig å åpne opp for de gode minnene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiTanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsa