Fikk boka av kjæresten min i gave, men er faktisk litt redd for å lese den i frykt for at den skal ødlegge min opplevelse av Det tapte symbol. For det er jo ment som en vanlig roman med spenning og underholdningsverdi og da må jo mye være fiksjon. Klart at det er mye fakta her også. Men jeg synes det blir feil å vri og vende på en bok for å finne ut om forfatteren har fått faktaen sin rett eller ikke, og om det virkelig ligger fakta i de ulike meningene og "profetiene" i boka. Det ødelegger liksom hele spenningen og meningen med boka. For det er jo ikke akkurat en faktabok man skal bruke til læring. Det er jo kun for underholdningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hm, du kan kanskje ha et poeng der, men samtidig er det ofte sånn med meg og bøker at når jeg leser noe som jeg synes er interessant så ønsker jeg å finne mer ut av det.Men da kan en jo gjøre nærmere undersøkelser etter en er ferdig med boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja da er det jo igrunn greit da :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNeraLiljaKirsten LundHarald KTanteMamieBjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergPiippokattaMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine Sundal