Halvvegs i boka tenker jeg at hvis Stranger holder samme stilen gjennom de gjenstående sidene, bærer det rett inn på favorittlista!

Genial komposisjon, med en allvitende forteller som observerer stort og smått og gir oss bakgrunn, oversikt og både dramatiske og hverdagslige fortellinger knyttet til Nems historie. Nåtidshandlingen ser vi fra Peters synsvinkel, og bakom det hele ligger dagboksnotatene til han som er i ferd med å miste minnene sine. Historien avdekkes trinn for trinn.

På den ene sida er dette en veritabel sidevender: Hva var det som skjedde med byen, og hvorfor? På den andre sida er det umulig å hastelese: Da går man glipp av stemningen som skapes gjennom alle de små situasjonsskildringene. Dette er leselykke!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er også kommet halvveis i denne boken som er så anderledes andre bøker og som er utrolig bra skrevet. Det er gøy å lese den og det er ikke ofte jeg bruker den beskrivelsen om bøker.
Hovedhistorien, historien om mnem, er spennende å følge og avsporingene som forfatteren gjør kryddrer boken. Noen av sidefortellingene er fantastisk flotte.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda A