Jeg startet å lese fordi det var noe mystisk og spennende ved å lese. Man ble dratt inn i ukjente universer. Roald Dahl, Erlend Loe og Klaus Hagerup var mestere til å få meg oppslukt og interessert. Med meg var det sånn at hvis jeg skulle lese noe måtte det være litt spooky. Jeg måtte få litt ståpels for at jeg skulle fortsette. Var det sånn med dere? Begynte det med noe grøsserfullt og noe man fikk gåsehud av? eller var det andre ting som fikk dere til å bli interessert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg ble tatt med på biblioteket som barn fordi foreldrene studerte og skulle sitte der og jobbe. Jeg måtte jo ha noe å gjøre alle de timene, og da leste og leste jeg. Helt til jeg hadde lest nær sagt alt barnebiblioteket hadde. De måtte etterhvert inn i magasinet og hente gamle bøker til meg... Jeg leste vel altså det meste. Alt av Astrid Lindgren var jeg veldig glad i. Men husker at historier om kjente mennesker fenget. Var visst en serie som het noe sånn som "Da de store var små". Historien om Helen Keller sin barndom gjorde voldsomt inntrykk. Også Beethoven, Mozart osv. Av de gamle bøkene de hentet i magasinet var det mye cowboy- og indianerbøker, og det var spennende :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du er tilfeldigvis ikke Mathilda?
Mye bra på magasiner på biblioteker ja. Mange borglemte klassikere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha-ha. Og der kom jeg på at jeg ikke kan huske å ha lest Mathilda :-) Det må jeg da ha gjort? Hmmm. Filmen har jeg ikke sett hvertfall. Noen av de første voksenbøkene jeg leste var nok grøsserhistoriene til Roald Dahl. Grøss og gru gjorde inntrykk, ja! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mathilda er en veldig bra bok. Anbefales også å høre den på lydbok. Roald Dahl bøkene har veldig gode lydboklesere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTrude JensenJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo Larsen