Jeg er henfallen til å lese krim og kjøper en del paperbacks. Antikvariatet mitt vil ikke ha dem, og det fylles jo opp. Skulle ønske jeg kunne lagt dem et sted til resirkulering. Noen som vet om noe lurt? Jeg bor i Oslo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

[ Slettet av bruker ]

Hva med å legge ut en liste her? Sikkert mange bokelskere som meg, som gjerne vil ha bøker gratis mot dekke av porto!
Ellers annonsere feks på finn, Facebook e.l. om at de gis bort?
Byttehylle på jobb el i borettslaget?
Har dem bokhus noen steder i nærheten av deg? Sånn kasser der du tar med deg ei bok og leverer ei annen?
Book crossing har nok noen steder i Oslo!
Har Frelsesarmeen noen butikk i nærheten? Vet de tar i mot her...
Eller spørre på sykehusene om de vil ha? Krisesenteret? Mulighetene er mange ;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her finnes en lokal Lions Club som tar i mot bøker for å selge videre, og det virket som en ganske fordomsfri handel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På mange gjenvinningsstasjoner har de et brukthjørne hvor man kan sette fra seg ting man ikke har bruk for lenger. Hvor andre kan ta det de har lyst på. Kanskje dette hadde vært noe? Jeg har funnet mange bra bøker på denne måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høres ut som en glimrende ide! Jeg var en tur på gjenvinningsstasjonen på Skedsmokorset denne uken - for å levere noe helt annet enn bøker....Og hva fikk jeg se, en koffert full av fine, flotte bøker - på vei inn i makuleringsmaskinen !!!! Skrekk og gru for et syn

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skrekk og gru ja! Det visste jeg ikke at de gjorde! Jeg har kun sett bøkene stå i byttehyllene på gjenvinningsstasjonene. Hadde denne på Skedsmokorset byttehall? For jeg anbefaler absolutt ikke å levere dem på gjenvinningsstasjoner hvis det er noen som helst mulighet for at de blir makulert. Man ødelegger eller kaster da ikke bøker!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bøker er som venner, og man behandler dem deretter

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Herregud, jeg måtte ta meg selv i å reagere emosjonelt på dette, og så si strengt til meg selv, at det er bøker, ikke mennesker vi snakker om nå. Og jeg er ikke ironisk.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

FlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine Olsrød