Hei, det er en bok jeg gjerne skulle hatt tittelen på, og tenkte noen her kanskje ville kjenne igjen det jeg beskriver av boka. På ungdomsskolen husker jeg vi leste et utdrag fra en bok som handlet om en jente som skulle begynne på en ny skole. Da navnet hennes ble ropt opp i den nye klassen hadde det skjedd en feil. Navnet hennes og navnet til lillebroren hennes som begynte i en annen klasse, hadde byttet plass på lista. I tillegg hadde hun på litt store og ikke veldig jentete klær den dagen, så alle trodde altså at hun var en gutt. Hun var redd for hva som ville skje om hun sa at det var en feil og at hun egentlig var en jente, så hun valgte å spille med.

Jeg husker ikke om vi kom så mye lengre enn det. For alt jeg vet var det bare en drøm, men jeg håper noen kjenner den igjen og vet tittelen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan det være Jeg tar sjansen av Ulf Stark?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den finnes, jeg har lest den, men husker ikke hva den heter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda Nyrud