Jeg sjekket det bare på nasjonalbibliotekets sider. Der fant jeg en samleutgave med Eli Sjursdotter, Lisbet på Jarnfjeld og Bjørneskytteren. Det dreier seg kanskje om en slags trilogi?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nei, jeg tror ikke Lisbet på Jarnfjeld tilhører samme historie som slekta til Sjur Hagutusveen og Eli Sursdotter.

Min arvede bok inneholder Eli Sjursdotter, Bør Børson Jr, og Den fjerde nattevakt. Den er tilfeldig plukket ut med noen av de mest kjente.

Mens utgaven på Nasjonal Biblioteket er en del av en serie med Samlede verker. Tror jeg.

Kan ikke noen lese ALT av Falkberget og ordne et ryddig system for hvilke bøker som hører sammen? På forhånd takk. Er jo bare å lese over 50 verk . . .

Jeg må lese Bjørneskytteren (tilfeldig jeg kom på at den kunne være en del av Eli bare ut fra kallenavnet til Sjur, hurra for Wiki) og Bør Børson og Den nye Bør Børson Jr. De må jo høre sammen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunilla