Huck Finn har jeg hatt stor glede av flere ganger. Denne gangen hadde jeg tenkt å lese de tre utgavene mine parallelt og sammenlikne. Det kan jeg for så vidt gjøre aleine, men det hadde vært veldig moro å gjøre det sammen med noen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg såg også føre meg at Huckleberry Finn kom til å vinne, og hadde langt på veg førebudd meg på IKKJE å delta i denne runda. Har ingenting imot boka, men eg har alt lest den og eg er litt sær på det med å lese oppatt bøker.

No håpar eg at Buddenbrooks lever opp til forventningane, dette var min favoritt mellom dei som var med i omkampen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så for meg at det kom til å bli Huck Finn denne gangen, og var fristet til å begynne å lese den, men fant ut jeg måtte vente og se an. Jeg synes også det hadde vært gøy å lese den sammen med noen, men det er vel ikke noe i veien for at den kan foreslås på nytt igjen i neste runde, om vi klarer å vente med den helt til neste EV-bok :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemKirsten LundLene AndresenEgil Stangeland