Jeg har (omsider) lært av erfaring (håper jeg da...): ikke bestille noe før det det endelige resultatet foreligger - og jeg har sjekket i mine egne bokhyller!! Her kan alt skje til siste sekund.

Selv heiet jeg på outsideren og fikk en gledelig overraskelse!
Håper du får glede av Huck Finn likevel, Marit

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Huck Finn har jeg hatt stor glede av flere ganger. Denne gangen hadde jeg tenkt å lese de tre utgavene mine parallelt og sammenlikne. Det kan jeg for så vidt gjøre aleine, men det hadde vært veldig moro å gjøre det sammen med noen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eg såg også føre meg at Huckleberry Finn kom til å vinne, og hadde langt på veg førebudd meg på IKKJE å delta i denne runda. Har ingenting imot boka, men eg har alt lest den og eg er litt sær på det med å lese oppatt bøker.

No håpar eg at Buddenbrooks lever opp til forventningane, dette var min favoritt mellom dei som var med i omkampen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så for meg at det kom til å bli Huck Finn denne gangen, og var fristet til å begynne å lese den, men fant ut jeg måtte vente og se an. Jeg synes også det hadde vært gøy å lese den sammen med noen, men det er vel ikke noe i veien for at den kan foreslås på nytt igjen i neste runde, om vi klarer å vente med den helt til neste EV-bok :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Elin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodemine