Helg igjen! Blir det tid til lesing eller er det noen som må bruke helgen til å tørke ut kjelleren i stedet?

For noen uker siden fortalte jeg at jeg camper hos foreldrene mine for tiden, det gjør jeg fortsatt. Det jeg er usikker på om jeg har fortalt er at det er på Lørenskog. Kjelleren er heldigvis tørr her, men det er ingen tvil om at det har kommet mye regn de fleste steder.

Når det kommer til bøker så har jeg funnet ut at spennings-serier fungerer best for tiden, jeg leser derfor An Innocent Client (Joe Dillard Series Book 1) av Scott Pratt. Skulle jeg bli ferdig med den i løpet av helgen så har jeg de neste to bøkene i serien liggende.

Håper dere er tørre og får en fin helg!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Denne lesehelgen kom jeg så langt som å låne to nye bøker: En novellesamling av William Faulkner, siden denne forfatteren røk ut i lesesirkelen. Jeg hadde lest den før,men leser den gjerne en gang til. Åpningsnovellen "Låvebrann" var sterk. Holder fortsatt på med Dag Solstad og Bokklubbens utgave av "Svik. Førkrigsår - Krig. 1940 - Brød og våpen". Så endelig fikk jeg lånt Kim Leine sin bok "Avgrunnen", siden biblioteket her hadde søndagsåpent. Den må nok vente til en av de andre er ferdiglest, men man vet aldri hvilken bok man får lyst til å åpne og komme i gang med. Harper Lee og "Go set a Watchman" venter ennå. Nå ligger disse fire bøkene her, og jeg gleder meg. Litt usikker på "Buddenbrooks" av Thomas Mann, siden jeg har lest den før, men den finnes i huset og den var god, så det blir nok til at den er med. Faulkner fikk Nobelprisen i 1949, forresten, "for his powerful and artistically unique contribution to the modern American novel." Jeg tror Dag Solstad vil få den også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er det tørt og fint, akkurat nå er det faktisk litt for tørt... For vi har stengt av vannet og driver å pusser opp badet. Det genererer litt ekstra jobb og logistikk i hverdagen, så det blir litt mindre tid til lesing. Men idag skal jeg lese ut Året uten sommer av Erika Fatland. En sterk bok om 22. Juli. Fortsatt god helg:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tok noen internettfrie dager tidligere denne uken så derfor jeg er litt forsinket med å svare dette innlegget.

Jeg bor i Sør - Trøndelag så jeg trenger ikke å bekymre meg for flom selv om det har vært en del regn, men det betyr bare at høsten er endelig kommet og det er min favorittsårstid:)

Jeg er snart ferdig med Det som ikke vokser, er døende av Jesper Weithz, og jeg er godt i gang med Kims lek (En diktator, et splittet land og en forsvinningssak i Sørkedalen) av Sun Heidi Sæbø.

Blir det tid til overs skal jeg begynne på Maktspillet (sympatiske teknikker for å bestemme over alt og alle) av Henrik Fexeus.

Så her er det en thriller, bok om en historie basert fra virkeligheten og en "tullebok".
Blandet drops for å si det sånn:)

Ha en fortsatt god helg og det er godt at du leser jevnlig igjen:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ganske tørt her på andre siden av Rælingsåsen, men vått nok til at det er innevær.
Jeg hører for tiden på Netter i Reykjavik i en litt kjedelig svensk utgave. Med litt enda kjedeligere husarbeid skal jeg vel få hørt den ferdig. På nattbordet er fortsatt Johan Borgen. Jeg holder på med bok 2 om Lillelord og leser et kapittel om gangen. Nå begynner jeg å like det jeg leser og bra er det, da det er ytterligere én bok i serien.
Jeg trenger en bok til å lese i og har avventet resultatet i lesesirkelen. Det ser ut til at jeg "taper" valget og vurderer å lese både Absalom, Absalom , Tre Kamerater, Buddenbrooks og Onkel Toms hytte. Det er egentlig ikke så verst å bare ha 4 å velge i av over 600 uleste/ikke hørte titler. Livet er så altfor kort!

Redigert:
JIPPI! Da blir det Buddenbrooks på meg! Den har ligget på kommoden i over et år nå..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har vært godvær her den siste tiden,men hjemme(Østlandet) har det vært gyselig Til og med min barndoms bygd Re i Vestfold har vært på TV.Da er det alvor:) Holder fortsatt på med Boken om San Michele av Munthe. Har også vært på et par arrangementer ved Bjørnsonfestivalen som foregår her i Molde denne uka. Men blir nok ferdig med Munthe i helga og da er det en Garborg- biografi som står for tur.
God helg til alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Deilig med regnver i helga. Då kan plenen få stå litt til, og eg kan late meg med bøker. Har nyleg starta på Nordaustpassasjen av Kjartan Fløgstad. Umiskjenneleg stil i starten i alle fall. Så får vi sjå korleis det gjeng etter kvart, eg ser at boka har fått ganske blanda terningkast her inne.

Og så har vi Til av José de Alencar, då. Sukk. Berre eg prøver lenge nok, så må det vel løsne. Men eg slit alvorleg med denne.

God helg, folkens!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå skal det bli godt med helg!
Det har vært temmelig vått de siste dagene ja, men heldigvis bare ute for min del :)
Håper på å få lest masse i helga, samt å få ryddet i alle bok-kassene mine på boden. Det er litt kaos i lesinga nå. Holder på med altfor mange bøker samtidig (!), så helgas prosjekt blir å få avsluttet noen.
Først ut er "Knuste hjerter og halve sannheter" av Geir Sætre som papirbok og "Sannheten og andre løgner" som lydbok.

God helg! :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg holder også på med alt for mange bøker akkurat. Tror jeg er oppe i 7 stykk nå, og det blir litt for mange for min del. God helg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trives egentlig best med en bok om gangen, men det blir som regel to -en papirbok og en lydbok. Det er greit, men blir det mer mister jeg fort tråden i bøkene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fredag – og solen skinner igjen :-)

Jeg har så vidt begynt på to ny bøker denne helgen. Har nettopp lastet ned The story of the lost child, den siste i Napoli-kvartetten til Elena Ferrante. Likte de tre første veldig godt, så gleder meg til denne.

På lydbok skal jeg høre The Illuminations av den skotske forfatteren Andrew O'Hagan, en av romanene på langlisten til årets Man Book-pris.

God helg til alle!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fortsetter med Cormac McCarthy, og denne helgen er det Suttree som står for tur.

På nattbordet ligger litt sakprosa, nærmere bestemt Jon Krakauers Missoula: Rape and the Justice System in a College Town

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her i dalen skinner solen etter noen regnfulle dager med flom, ras, evakuering og stengte veier. Jeg har heldigvis ikke blitt rammet.
Denne helgen får jeg sønn med kjæreste på besøk så noe stort bokprosjekt skal jeg ikke starte på.
Leser novelleboken, En håndfull lengsel av Bjørg Vik. Dette er lange noveller om relasjoner mellom mennesker. Hun skriver veldig bra og innsiktsfult.
Mere blod av Jo Nesbø ligger klar på nattbordet og den regner jeg med å være ferdig med i løpet av helgen.

God helg til dere alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare et par timer igjen med jobb så er det helg her også. Tror det kan bli en våt og regnfylt helg her i Hammerfest, men inne er det heldigvis tørt og varmt. Det ble lite lesing forrige helg, og det samme gjelder for de siste ukedagene. Leser derfor fortsatt boken fra forrige helg, I den skogen av Harlan Coben. Håper jeg får litt mer tid til å lese denne helgen, for boka er både spennende og godt skrevet. Har også en lydbok som jeg hører på til og fra jobb, og nå er det Mormor hilser og sier unnskyld av Fredrik Backman. Jeg synes forfatterens bok om Ove var både morsom og underholdende, men denne boken derimot blir ingen favoritt hos meg. Det blir alt for mye fantasi og eventyr, og jeg synes boka mangler en ordentlig handling.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etterhvert vil du oppdage at det er "mindre fantasi" men heller at ting og mennesker blir kalt for noe annet enn det de egentlig heter. Jeg storkoste meg med boken, men hadde den som lydbok på svensk og det kan jo spille en rolle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

EvaHanne Kvernmo RyeRolf IngemundsenJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelina