leste denne på flyet hjem fra nord-norge, og dermed ikke med 100% oppmerksomhet - så mange referanser gikk meg hus forbi, noe som kanskje gjorde at jeg ikke fikk den helt store opplevelsen. Grei bok, enkel, leker med form - noe jeg jo synes er spennende, men den fanget meg aldri helt inn dessverre. Leste den i løpet av noen få timer, så det kan hende jeg skal gi den en sjanse og lese den igjen..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg syntes den var relativt morsom, men det var nok fordi jeg faktisk tok ganske mange av "referansene". For eksempel var det morsomt at de snakker om å lære seg ePhorte når jeg også prøver på nettopp det samme, også har jeg vært til en lege som tilfeldigvis nevnes i boka ... sånne småting. På den annen side var den rimelig meningsløs, bortsett fra en av de siste scenene (som ikke skal røpes her), men jeg syntes ikke den ble helt utnytta den heller. Mer kuriøs enn bra, er min konklusjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske morsom bok. Jeg delte nok mange av forfatternes referanser. Artig hybridform; blogg møter Ragnar Hovland og Delacorta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Bård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne Dahl