Endelig helg igjen, og kanskje litt mer tid til å lese :) Jeg ble ferdig med Norsk sokkel av Heidi Linde i dag tidlig, og den likte jeg godt. Den kunne gjerne hatt dobbelt så mange sider, men uansett, en god bok. Leser også Den ubehagelige sannheten av William Landay (forfatteren av Til Jacobs forsvar), men har ikke lest nok til å vite om jeg liker den eller ikke ennå. Leser også en bok av Lee Child, En hemmelig affære. Var på bokloppis i går, og fant en del krimbøker jeg måtte ha med hjem. Når høstmørket kommer blir det nok mye krim på min leseliste :)

Ønsker dere alle en riktig god (lese)helg! :D

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det å finne bøker på loppis eller bruktbutikk er supert, da får vi tak i perler som ikke lenger finnes i bokhandel. Føler meg veldig rik når jeg kommer heim etter slike kupp. Heldige du :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, jeg er ofte innom bruktbutikker og loppiser for å lete etter bøker :) Finner utrolig mye spennende, og ofte til gode priser også:) Man kan aldri få for mange bøker ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLaila