Jeg er snart ferdig med Djevelens giftering av Vidar Sundstøl og Avslørt av Renée Knight.
Når jeg blir ferdig med en av dem skal jeg begynne på Det som ikke vokser, er døende av Jesper Weithz. Mer "rekker" jeg vel ikke i helga:)
Jeg har ikke hivd meg på podcastbølgen ennå, men kanskje jeg skal undersøke det en dag og se om jeg finner noe spennende å høre på. Akkurat nå er jeg hekta på scary true stories videoer på youtube. Stemningsfullt:) Tror du vil like det.
God helg til deg også:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Scary True Stories høres spennende ut. Det må jeg sjekke ut når jeg kommer hjem til eget nett.

Podcaster kan være veldig bra, eller veldig dårlig. Det er som med lydbøker eller radio, man må finne noe som passer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er mange kanaler på youtube som har scary true stories og mine favoritter innen den sjangeren er Mr. Nightmare,lazy masquerade, Be. Busta og HauntingStories.

Disse kanalene bør du sjekke hvis du liker å høre på scary true stories. Fascinerende å høre på og tror du vil like det:)

Vet hva podcast er, men usikker på om jeg vil finne noe som passer for meg:) Jeg får undersøke saken. Jeg er alltid avhengig av å ha noe å høre på uansett hva jeg sysler med.

Ha en fin mandagskveld:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilKirsten LundPiippokattaEli HagelundTanteMamieStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30LailaHeidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken LFriskusenFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice Nordli