Her føler jeg et visst behov for å meddele at bokbloggere flest bokblogger ene og alene fordi de er glade i bøker, ikke fordi vi får så himla mye ut av antall klikk. Ingenting, faktisk. - Ikke av pengemessig verdi, i alle fall.

Sånn ellers er jeg selvsagt enig i at det er en kunst å ikke avsløre alt for mye av handlingen. Jeg er for øvrig ikke nødvendigvis enig i at man alltid bør fatte seg i korthet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg tror faktisk trådstarteren forsøkte å gi uttrykk for irritasjon over slike innlegg på bokelskere.no som lyder sånn omtrent slik: "Jeg har skrevet om denne boken på bloggen min. Klikk her for å gå til bloggen min og lese hva jeg mener om boken." Med andre ord at det var et forsøk på å få bokbloggere til å dele sine tanker og synspunkter her på nettstedet - og ikke bare legge ut en lenke til en blogg. (En praksis som vi har diskutert her inne på bokelskere.no flere ganger tidligere.) Men det var uklart formulert, så det er ikke umulig at jeg har feiltolket innlegget du svarer på. :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Neida, jeg skjønner jo egentlig det. Jeg ser poengene. Piggene mine bare smalt ut av den noe, uhm, nedlatende - eventuelt humoristiske - tonen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30LailaHeidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken LFriskusenFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill Revheim