Hvorfor er det ikke bilde på alle bøkene man legger ut?

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Når du sier "legger ut", mener du de du legger til i samlingen din? Altså de bøkene som dukker opp når du søker etter dem og trykker "+Boksamling" og/eller definerer lesestatus på?

Så vidt jeg vet består Bokelskere av bøker innhentet fra Bokbasen og Amazon, samt bøker brukere har lagt ut selv. Kvaliteten på metadataen her inne avgjøres dermed av kvaliteten på dataene der det kommer fra. De fleste nye norske bøker ligger i Bokbasen, men ikke absolutt alle utgaver. Det er litt annerledes med eldre bøker. Jeg vet ikke helt hvor langt tilbake Bokbasen har oversikt, og når kvaliteten på for eksempel omslag begynner å bli litt skranten.

Når det gjelder bøker som andre brukere har lagt til, avgjøres det selvfølgelig av om brukerne har lagt inn bilder selv. Dersom du sitter på et bilde av et omslag som ikke ligger inne på en bok, er det til glede for andre om du laster det opp.

Hvis du opplever at feil bilde er knyttet til feil ISBN kan det tenkes at en annen bruker har registrert feil. Alternativt kan det være fordi den utgaven har to omslag (det skjer for eksempel i blant med sånne heftede samlebokser).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kan det stå i sammenheng med at du ikke har vært
flittig nok til å hente inn det ønskelige materiale? ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva mener du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finnes det en oversikt over de med flest bøker lagt ut?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hvis du sikter til de brukerne med flest bøker lagt til samlingen sin. Trykk på "Bokelskere: finn og følg" i den horisontale menyen over. Velg "oversikt". På nedtrekksmenyen "Sorter etter" velger du Antall bøker.

Hvis du mener antall bøker brukere manuelt har lagt inn i databasen her på Bokelskere, så vet jeg ikke om det finnes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaCarine OlsrødVibekeKirsten LundAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn S