Når jeg begynner , en sjelden gang å lese bøker av ukjente forfattere, og blir oppslukt i boken , må jeg Google alt om forfatteren. Klarer ikke lese bøker uten å vite hvordan forfatteren ser ut, om vedkommende har skrevet mange andre bøker og hvor i verden han eller hun bor.
Jeg leser stort sett bøker av forfattere jeg har lest bøker av før.
Hva med dere, sjekker dere, Googler forfatteren.? Eller betyr det lite.?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Selvsagt googler jeg forfatteren... Er jo litt av moroa det og da. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kommer litt an på boka faktisk. Hvis det er en bok som virkelig fenger og flytter inn i hjertet og tankene mine, så må jeg google. Det er ikke sånn at jeg må vite alt og lese alt om vedkommende, men jeg blir nysgjerrig. Nysgjerrig på hvem vedkommende er, hvordan han/hun ser ut, hva annet de har skrevet osv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Jeg må bestandig finne ut mest mulig om forfatteren og bruker de hjelpemidler jeg rår over, Internett, biblioteket og mine egne oppslagsbøker. Hvilken bakgrunn har forfatteren, hva vil han/ hun med nettopp denne boka, hva annet er skrevet osv. Noen forfattere kjenner jeg godt og stadig nye kommer med samtidig som jeg ønsker å utvide mitt kjennskap til de jeg allerede har et forhold til. På denne måten får jeg et stort galleri av skribenter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel