Jeg har lagt til en bok i basen, da den er dansk og ikke finnes i systemet.
Men kan jeg rette i informasjonen etter den er lagt til.
Ser nemlig at det gikk litt fort. Så titelen er feil :(
Kom til å skrive Spektrun og ikke Spektrum , med M ...
føler seg som en klovn

Kan jeg rette selv. Eller kan en admin fikse?
https://bokelskere.no/bok/leoniderne-spektrun/459967/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har gjort samme tabbe selv, og tror ikke du kan endre en slik feilskriving. Men; du skriver boka inn på ny, slik du vil ha den, og så legger du den nye boka til boksamlinga di og tar bort den gamle. Da vil ingen se tabben, vi kan igjen føle oss som de menneskene vi var før, og ikke lenger som klovner ;-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men vil ikke andre kunne legge den til.. Eller eksisterer den kun så lenge jeg følger den.. Når jeg har lagt den til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slik eg oppfattar det, er bøkene ein legg inn sjølv ikkje søkbare på bokelskere. Den einaste måten andre bokelskarar kan finne den på, er via bokhylla til den som har lagt den inn, elle via sitat-, diskusjons- eller omtale-trådar om boka.

Dersom du sluttar å følge den vil boka framleis eksistere, men dersom det ikkje lenger er lenker til den blir eksistensen eit høgst filosofisk spørsmål.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er viktig å påpeke at hvis du legger inn isbn-nummeret, så er det søkbart for andre. Finner du ikke boka på tittelen, sjekk ut isbn-nummeret, kanskje noen andre har lagt den inn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ok.. Takk :) gir jo mening :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud