Forstår egentlig ikke alt oppstyret rundt denne boka. Den er enkelt skrevet, med et lite avansert språk (i alle fall den engelske oversettelsen), samt selve den historiske "researchen" som mange skryter av, ikke er noe særlig mer enn avskrift fra av et krønike fra samme tid, som forfatteren selv presiserer i etterordet.

Var grei nok bok å lese, men leste den egentlig bare for å bli ferdig. Det mest interessante i hele boka var siste del, med tanke på den spanske inkvisisjonen. Resten var egentlig bare kliss for å skape bakgrunnen for rettsaken. Og så gikk det jo tilslutt som det alltid går i slike bøker - helten fikk dama og halve kongeriket (eller i alle fall nesten)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen