Det her nettstedet er ganske ubehjelpelig på mobil. De små (*smale) fanene, innleggene, portrettene osv er vanskelig å trykke på med fingre som i sommer har gjort litt vedhogst. Men det aller nyeste (hendte først for ca én uke siden) og som er grunnen til at jeg skriver dette er at nesten alt av bilder/ikoner nå hos meg er byttet ut med spørsmålstegn-placeholdere. Er dette et problem flere har fått eller er det teknologien som har gått forbi min forholdsvis gamle smartphone?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

iKone, er det en slik kone man kan slå av og på ettersom det passer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fungerer heilt fint på min telefon, Samsung Galaxy SIII (android) frå 2013 eller deromkring, ikkje så veldig gamal altså. Eg er samd i at det er knotete med bokelskere på telefon, men har ikkje irritert meg over det. Det heng nok saman med at eg ikkje har forventningar om at telefon skal vere brukbart som primærplattform for nettstaden.

Klart, det er sikkert mange som vil setje pris på det dersom nettstadsutviklarane finn på å utvikle ein mobilvennleg versjon av sidene. Men inntil vidare:
skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke det problemet på min iPhone, men for å kartlegge problemet er det sikkert lurt om du oppgir om du har android eller iPhone - og antagelig også hvilken versjon (iOS 7.2, iOS 8.02 - hva søren vet jeg....) :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så rart. Jeg har også en ganske gammel smartphone, men har ikke opplevd problemet du beskriver. Sjekket akkurat nå, og på min telefon er bilder og ikoner som de skal være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T