Moren min på 85 år leser veldig mye, hun liker lettleste romantiske bøker. Nora Roberts og Danielle Steel er hennes favorittforfattere, men nå har hun lest alle de har skrevet. Er det noen her som kjenner til forfattere som kan minne om disse to? Elller har forslag til liknende bøker? Jeg ville ha vært veldig takknemlig for tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Tusen takk for gode tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Judith Kranz er hvertfall i samme kategori som du nevner der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste akkurat en bok av Penelope Williamson som var veldig god. Den heter Outsider, men jeg vet ikke om den er oversatt til norsk. Hun har skrevet i hvert fall to som er oversatt. Glynnis Campbell skriver gode historiske kjærlighetsromaner: Sandra Brown skriver i Nora Roberts sjanger. Ellers er Judith Krantz og Barbara Bradfor Taylor gode - men de kjenner sikkert din mor til allerede, regner jeg med! Hva med seriebøker? Der er det mye bra og mye lettlest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her kommer noen forslag til lettleste romantiske bøker : Catherine Coocson, Victoria Holt, Theresa Charles, Sidney Sheldon og Evelyn Anthony. Alle har skrevet mange gode bøker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Min erfaring er at de som liker Nora Roberts og Danielle Steel også er storlesere av Catherine Cookson og Theresa Charles. Begge har skrevet en imponerende lang liste med romaner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ut ifra det jeg har hørt så er Nicolas Sparks ganske lettlest og romantisk. Han skrev blant annet boken The Notebook, som filmen The Notebook er basert på. Ellers likte jeg veldig godt Leserne i Broken Wheel anbefaler, som handler om en svensk dame som drar til en bitteliten by i USA for å besøke en venninne, men så viser det seg at venninnen hadde dødd dagen før hun kom. En annen bok som kan være koselig er Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai som består av en forfatter som utveksler brev med mennesker på en bitteliten øy om diverse ting, blant annet hvordan det var da de ble okkupert under andre verdenskrigen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld