Har lest hele serien. Trine Angelsen er super.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg leste denne serien for et par år siden. Jeg likte de første bøkene veldig godt, men når jeg kom et sted rundt bok nummer 10 begynte det hele og bli ganske kjedelig for min del. Jeg syntes at vil leste veldig mye om det samme hele tiden, hendelsene som skjedd var ganske like med ting som hadde skjedd i tidligere bøker. Jeg syntes rett og slett ikke at man kom noe særlig videre i serien. Jeg lot serien ligge på vent noen måneder, og leste andre bøker og serier. Deretter tok jeg denne serien opp igjen, og nå var det plutselig ikke så ille å lese bøkene allikevel. På slutten av serien ønsket jeg faktisk at det skulle komme flere bøker. Jeg tror derfor det kan være greit å lese noen andre bøker inn i mellom alle de 30 bøkene i serien. Jeg har serien Thea av samme forfatter, og gleder meg til å ta fatt på denne en gang i fremtiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den første boka på vent, men gleder meg til å lese den. Har ikke lest så mye slike serier før. Den første som jeg begynte å lese på og som jeg fortsatt følger med er Fossefall. Det ga meg lyst til å utforske flere slike serier så det endte med Havets datter. Gleder meg til jeg skal lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne serien veldig godt og ser at den er ute i ny utgave nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, så dermed tenkte jeg å ta sjansen:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen