Leif GW er en av mine utvalgte forfattere på krimsida. Store deler av denne boka hadde jeg veldig sans for. Første del var skarp, morsom, til tider underfundig. Svært avslørende og lærerik om maktforhold, politikere og medløpere. Om de mørke sidene til Oluf Palme og hans første justisminister i særdeleshet.
Men så synes jeg det flater noe ut. Kanskje jeg kan bruke ordet uforløst? Men er det boka, eller livet til Leif Persson? Dersom livet er uforløst er det kanskje rett at biografien også er det, eller?
Er det andre som har gjort seg noen tanker, eller har synspunkter på denne interessante og smarte forfatteren og biografien hans?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria