Leif GW er en av mine utvalgte forfattere på krimsida. Store deler av denne boka hadde jeg veldig sans for. Første del var skarp, morsom, til tider underfundig. Svært avslørende og lærerik om maktforhold, politikere og medløpere. Om de mørke sidene til Oluf Palme og hans første justisminister i særdeleshet.
Men så synes jeg det flater noe ut. Kanskje jeg kan bruke ordet uforløst? Men er det boka, eller livet til Leif Persson? Dersom livet er uforløst er det kanskje rett at biografien også er det, eller?
Er det andre som har gjort seg noen tanker, eller har synspunkter på denne interessante og smarte forfatteren og biografien hans?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

moiraTine SundalOleLabbelineKristin_Torill Elisabeth RevheimReadninggirl20TanteMamieLilleviMargaret HansenKirsten LundVigdis VoldHarald KEnneaVoidkeeperAnitaØystein LToveJulie StensethLeseberta_23Berit RJ.G. RobertsLibraritas vIngunn SKarin  JensenIngeborg GSynnøve H HoelDolly DuckStine AskeTrygve JakobsentuhamreKay Nilsenkntschjrldingar hIngunn ØvrebøSimen "Boktimmy" IngemundsenHildaknut erikIda SHilde H  HelsethLeselena