[ Slettet av bruker ]

Viser 8 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg fulgte bloggen hennes nesten helt fra begynnelsen. Lurer på om det er en ulempe når jeg skal lese boken... Men jeg gjør det nok likevel. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fulgte også bloggen, ikke fra starten, men hadde lest alt fra før. Men det gjorde ingenting. Boken er bra sammensatt, og Regine kommer godt frem som talsperson for kreftsaken og som en utrolig dyktig fotograf. Men ikke minst som seg selv, en 18 år gammel jente som egentlig bare vil leve!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er godt å høre. :) Jeg har kjøpt boka nå og gleder meg til å begynne på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ufattelig trist historie, satt med klump i halsen gjennom hele boka... Regine skrev utrolig bra og klarte å gi oss et innblikk i hvordan hun hadde det med sykdommen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Denne boken er sterk. Veldig sterk. Har man ikke lest den, så har man noe å se frem til. Kunne sagt så mye mer om denne boka, men den må bare oppleves og leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Jeg har lest, og grått og ledd og smilt. Denne boka er fantastisk. Regine setter ord på alt et menneske går igjennom, fra gleder, latter, tankespinn, smerte og til slutt død. Dette er definitivt en bok alle bør lese, for er det noe som setter ting i perspektiv, så er det en historie som dette. Les den! Snarest!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

HanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergKirsten LundRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte