Gaiman er ... grei nok.
Deler av tegneserieromanene hans er fantastiske (store deler av Sandman med tilhørende"spin-offs", både de han har skrevet og det som er basert på hans figurer).
American Gods er en fantastisk bok. Anansi Boys er en grei nok oppfølger, mens Neverwhere er en god ide som resulterer i et dårlig stykke arbeid.

Har du lest Gaiman før, og aksepterer universene han skaper, så kan han absolutt anbefales. Men jeg hadde en diskusjon med anmelderen av Daredevil-filmen hvor han slaktet det hele fordi det var "urealistisk"... noe som er en interessant måte å anmelde filmer om superhelter på.
Vær kritisk.
Er du ikke vant til å lese tegneserier er det lett å gå seg vill.
Og fortell gjerne hva du kommer frem til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var Amerikanske guder jeg leste, men ble dessverre ikke betatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GNicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit Tinholt