I går morges rullet jeg ut en stor databaseendring for å tilpasse oss en arkitekturendring i Django som er rammeverket bokelskere.no kjører på. Jeg oppgraderte også flere programmer vi bruker.

Dette ser ut til å ha gått fint, utenom menyknappene som viser antall stjerner, svar på dine meldinger og ny internpost.

Disse oppdateres tilsynelatende ikke skikkelig før man har logget ut og inn igjen.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ikke at det spiller noen videre rolle, men det er da litt pussig at det har dukket opp en stjerneknapp under private meldinger (PM) man mottar her inne? Ærlig talt var dette noe jeg ikke oppdaget selv, men fikk en kommentar om i en PM.... Den stjerneknappen er ikke til sjenanse, skaper ikke noen problemer (hva jeg kan bedømme) - men det var kanskje ikke tilsiktet at den skulle være der? Og da KAN det være at du har klippet og limt litt mer kode enn du hadde tenkt - og kanskje også har duplisert kode for andre ting som potensielt kan skape litt trøbbel på sikt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heì! Jeg har lagt merke til en annen liten feil som har oppstått i løpet av de siste ukene. Jeg vet ikke om det har noe å gjøre med denne oppgraderingen eller om det skyldes noe annet. Det jeg har lagt merke til er på siden "Hva skjer?". Nederst på siden kan vi se hvilke bokelskere som har flest felles bøker som oss selv. Disse tallene har vært uendret den siste måneden. Finner dette litt rart da jeg selv har lagt til flere bøker som jeg mener noen av de på listen min allerede har i sin boksamling. Vet også om et tilfelle hvor en bokelsker (hly1979) i løpet av sommeren har lagt inn maaange bøker i boksamlingen, og på profilen hennes står det at vi har 756 felles bøker, men hun kommer ikke om på listen for de som har flest felles bøker som meg. Håper du kan se på dette :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertelig takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, logg ut og inn - og der var det på plass. Tusen takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes