Det er bra at det ikke er så alvorlig her da. Forresten ligger boka vi diskuterer i senga mi, og konkurrerer med boka til Marte Michelet. Jeg legger meg for sent til å være noen god leser. Så langt er det en fin bok, traust og litt melankolsk, som en god nordmann (slik jeg liker dem).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så fint å høre at det er andre som oppbevarer bøkene i sengen, og ikke bare ved siden av! Det blir gjerne et lite utvalg rundt min hodepute også - man holder jo ikke på med bare én bok, må vite! :) - Marte Michelets bok har jeg også gått til anskaffelse av, men den har ennå ikke nådd så langt som til sengen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland