Moro liste!:) Jeg er ny her, og kom akkurat over denne. Tror jeg må prøve å hive meg med, men da med litt færre punkter siden vi er halvveis inn i året. Ser at det er mange gode tips til de ulike punktene, det er supert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Velkommen! Du kan jo kanskje velge halvparten av punktene, sidan vi er halvvegs i året?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk! Ja, var det jeg tenkte. Så kan jeg jo ta resten neste år:) Sliter som mange under her med å finne en forfatter med mine initialer (HD), men etter en del tid på Google kom jeg over Hanne Dahl. Noen som som har lest, eller evt vet om noen andre forfattere?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg lest Beleiringen av Helen Dunmore som jeg likte så godt at jeg tror jeg må gå i gang med oppfølgeren straks også. Så flott tips fra deg, takk skal du ha:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips, Kristine og Grete. Da har jeg to alternativer å velge mellom, det er flott:) Så flere kommentarer på at de to bøkene av Hanne Dahl er sterk kost, så får se om jeg orker å begi meg ut på den. Men som du sier, man har jo godt av å lese slikt innimellom. Helen Dunmore så jo absolutt interessant ut!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei. Jeg har lest Vannliljen av Hanne Dahl. Det var sterk kost! Rått og brutalt om overgrep, men interessant om personlighetsforstyrrelser og psykisk lidelse. Vanskelig å anbefale den, den var veldig vond å lese. Men jeg er glad jeg har lest den, det er mye som er fælt, men åpenhet og kunnskap er viktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Gro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud Husevåg