121 forlag takket nei til denne boken - likevel sendte altså forfatteren den ut en gang til. Det skal mot til sånt, så denne her må jeg jo bare lese. Noen som har lest den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har lest denne boka tre ganger, trur jeg, og hver gang har jeg funnet noe nytt i den.

Den har en glede over fagkunnskap og det å virkelig KUNNE noe i seg. Og at ting tar den tida det tar.

Da jeg akkurat leste "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" fikk jeg noe av den samme følelsen jeg husker fra "Zen..." Gleden over det å gjøre noe for fagets egen skyld, ikke for penger. Det å finne mening med livet i det å leve og gjøre det man elsker. Fantastisk!

Nydelige bøker begge to og begge anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg kjøpte den frå biblioteket for 10kr etter å ha høyrt at den er "Life-changing". Den er ganske tung for mitt 16årige sinn, men absolutt til å anbefala. Om du liker filosofi, spesielt buddhistisk og frå østen, er den fortreffelig. Eg har møtt på ein vegg no, kan man sei, der eg ikkje heilt greier å følja tankane han legger fram, men eg skal prøva meg igjen etter å ha gumla litt på det.

Den er litt tung, men stoffet blir lagt fram på ein veldig bra måte - som er lett og forstå, sjølv om det blir litt mykje iblant. No er du eldre enn meg og har sikkert både lest og tenkt meir enn meg, så det er ikkje sikkert du får problem her.

Det er absolutt ei fascinerande bok, på mange måtar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tilbakemeldingen. Nå må jeg jo lese den! Tydeligvis en bok man kan komme tilbake til flere ganger. Jeg liker sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er veldig glad for at eg kjøpte den, istaden for å låna den på biblioteket, for det har blitt ein del eseløyre etter kvart - der eg leser noko ekstra interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30