For rundt ti år siden leste jeg en roman jeg likte svært godt. Så mye likte jeg den at jeg lånte den ut like etterpå, de beste bøkene skal deles, ikke sant? Nå er saken den at jeg husker verken navnet på forfatteren, tittelen på boken eller hvem jeg lånte den ut til, så jeg trenger litt hjelp :)

Den handler om en gutt som vokser opp på en gård i USA der de driver med oppdrett av anerkjente rasehunder. Jeg mener at historien starter på 40- eller 50-tallet, men der tar jeg muligens feil. Faren dør(?) og moren får seg en ny kjæreste. Etter flere konflikter bestemmer gutten seg for å stikke av. Noen av kapitlene var skrevet med guttens hund som jeg-person, det husker jeg som et svært fornøyelig og vellykket grep.

Hvis noen har en ide er jeg evig takknemlig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan det være David Wroblewskis Historien om Edgar Sawtelle?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja! Visst er det vel den! Tusen takk :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  Skage