Da begynner vi vel å bli mange nok til å sette i gang. Er det noen som har forslag/ønske om bøker å starte med? Alternativt kan vi ta bokvalg som tema for første møte?

To Tårn virker som et godt kaféforslag, men når passer det for folk? Selv er jeg begrenset til kveld/helg, og har i tillegg en mann som jobber skift, så ikke alle kvelder/helger er like enkle...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Supert at vi begynner å bli mange nok. Dette blir spennede!Jeg kan alle dagene tror jeg. Jeg jobber like ved siden av To Tårn og mener å huske at de stenger tidlig (16?) nå som det ikke er sommer og masse turister. Kan sjekke opp saken i morgen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan stort sett de fleste kvelder, men mandager og onsdager annenhver uke (i partallsuker) er vanskelig.

Bokvalg må gjerne være tema for første møte. Kan jo være greit å møtes først og bli litt kjent før vi hiver oss over bøkene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg kan de fleste kvelder. Vi kan godt ta bokvalg som tema for første møte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, konkrete forslag fra meg: Jeg kan tirsdag 20., onsdag 21. april, onsdag 28. og torsdag 29. april.

Får vi til en av de er vi i hvert fall i gang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Ester SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenKirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari Elisabeth