Hei, igjen!
Ja, det er et veldig alvorlig tema, med mange lag av alvor. Jeg er heldig som ikke har trengt å ta stilling til disse spørsmålene personlig (bank i bordet), og jeg kan bare prøve å forestille meg hvor vanskelig det må være.
Min ene ungdom i huset leste boka etter min anbefaling, og det førte til mange gode samtaler i etterkant.
Bøker kan i grunnen føre til mange gode stunder, ikke bare for egen lesegledes skyld, men også som en innfallsvinkel til å snakke om de vanskelige temaene.
Jeg leste "Den ene pluss en" også. Forfatteren har definitivt funnet en nøkkel til å skape gode historier :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei igjen ja;-) Ja, det må være vanskelig å ta det standpunktet. Jeg kan si det nå at jeg kunne tatt det valget, men hvis jeg plutselig kom i den situasjonen så spørs det om jeg ikke hadde klamret meg fast til livet så lenge som mulig.
Vet du om det bare er de to bøkene av den forfatteren? Jeg liker den typen litteratur, hverdagslig, samtidig som det er en underliggende moral i bøkene. Og de er rørende, det samme er det at du sender meg en kommentar, du aner ikke hvor mye det betyr, tusen takk!
Mvh Mariann

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H