Den førstnevnte har jeg faktisk lest, men Yrsa Sigurdardóttir har jeg ikke kommet over noe sted. Er det en serie? Og takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du likte den er det to bøker til! "Sjelens bok" og "Bibliotekets voktere". :)
Ja, hun er en islandsk forfatter som har kommer med endel bøker i samme genre i en serie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Yrsa Sigurdardóttir skriver en serie med advokaten Thóra Gudmundsdóttir som hovedperson. Men hun skriver også frittstående bøker som "Jeg vet hvem du er" (2010) - en herlig blanding av mysteriekrim og spøkelseshistorie. Yrsa blander ofte inn det overnaturlige, basert på islandsk folketro, i sine bøker, Men som hun sa i et interview - grovt gjenfortalt etter hukommelsen: Det er alltid et løsbart mysterie i romanene, og det er ikke spøkelsene som står for løsningen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

McHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine Olsrød